Om os

VOGE, et high-end datterselskab af Loncin motorcykler

Stræben efter frihed i alle aspekter, er til enhver tid målet for VOGE.

Det er til enhver tid målet for VOGE at være motorcykelmærket, der tænder ilden for frihed og passion i enhver motorcyklist. Ikke blot det, men designet og stilen på VOGE motorcykler indbefatter elementer af optimisme og frihed, så alle kan forfølge friheden og passionen.

De små folde i logoet er som små blade i vinden, som symboliserer frihed. De tre linjer repræsenterer leg, pågåenhed og frihed, der er konceptet bag VOGES design. Den trekantede fremtoning af logoet symboliserer stabiliteten bag brandet VOGE.

VOGE står for avanceret design, high-end konfigurationer til fornuftig pris. Det har altid været kerneværdierne i brandets koncept – driftsikker, speciel, udvikling af verdens mest unikke design til den mest avancerede motorcykel med top præstationer. Vi producerer ikke blot motorcykler – vi skaber passion, søger friheden og glæder os til fremtiden.

VOGE Scandinavia er ansvarlig for distributionen i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Vort mål er, at VOGE ved hjælp af Loncins kvalitet og det langvarige samarbejde med BMW, bliver en markant spiller på disse markeder.

Loncin har i flere år produceret 400 cc scootere for BMW. Dette er et eksempel på den kvalitet, der er bag produkterne. I 2019 skrev Loncin også under på en aftale med italienske MV Agusta. Denne aftale giver Loncin tilladelse til at producere og udvikle en ny 800 cc motor beregnet til fremtidens high-end modeller af VOGE.

Hvis du synes dette lyder spændende, og du kunne tænke dig at blive en del af vores fremtidige rejse, så kontakt os gerne for yderligere information om, hvordan du bliver en del af VOGES team og familie.

De bedste hilsner

VOGE Scandinavia.