Meistä

VOGE on Loncin-moottoripyöräbrändin korkealaatuinen tytärmerkki.

VOGE haluaa edistää äärimmäistä vapautta kaikilla osa-alueilla.

Haluamme olla esimerkillinen brändi, joka sytyttää vapauden ja intohimon liekin jokaisessa ajajassa. Optimismi ja vapaus ovatkin sisäänrakennettuina VOGE-moottoripyörien suunnitteluun, jotta vapaus ja intohimo ovat jokaisen ulottuvilla.

Logossamme voit erottaa tuulen tekemät laskokset, jotka symboloivat vapautta. Logon kolme raitaa edustavat hauskuutta, aggressiivisuutta ja vapautta, jotka ovat VOGEn suunnittelun ytimessä. Kolmio puolestaan symboloi VOGE-brändin vakautta.

VOGE edustaa kehittynyttä suunnittelua, korkealaatuisia ratkaisuja ja kohtuullista hintaa. Olemme aina pitäneet kiinni ydintavoitteestamme – suunnitella, luoda ja kehittää luotettavia ja ainutlaatuisia moottoripyöriä, jotka edustavat ikonisinta suunnittelua ja parasta suorituskykyä. Emme tee pelkästään moottoripyöriä, vaan luomme intohimoa, jahtaamme vapautta ja odotamme innolla tulevaa.

VOGE Scandinavia vastaa tuotteidemme jakelusta Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Tavoitteenamme on, että Loncinin laadun sekä pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme BMW:n avulla VOGEsta kehittyy vakaa toimija näillä markkinoilla.

Loncin on jo vuosien ajan valmistanut BMW:lle 400cc-skoottereita. Tämä on hyvä esimerkki tuotteidemme korkeasta laadusta. Vuonna 2019 Loncin solmi sopimuksen italialaisen MV Agustan kanssa. Sopimuksen ansiosta Loncin voi tulevaisuudessa valmistaa ja kehittää VOGE-brändin huippumalleihin uuden 800cc-moottorin.

Jos tämä kuulostaa sinusta mielenkiintoiselta ja haluat olla mukana matkallamme, lähetä meille yhteydenottopyyntö saadaksesi lisätietoa siitä, miten voit liittyä mukaan VOGEn tiimiin.

Ystävällisin terveisin

VOGE Scandinavia