Om oss

VOGE, är ett dotterbolag till Loncin Motorbikes.

Strävan efter frihet i alla aspekter är varumärke konceptet som VOGE förespråkar hela tiden. För VOGE är målet att vara ett varumärke som alltid inspirerar till frihet och passion.

Designet bakom VOGE motorcyklarna är integrerat med element av optimism, frihet och passion. Krusningarna i loggan är en bild på vinden, och symboliserar friheten. De tre linjerna representerar lek, aggressivitet och frihet, vilket är konceptet bakom VOGE designet. Det triangulära utseendet symboliserar också stabiliteten, och den höga kvaliteten som ligger bakom varumärket.

VOGE är avancerad design, och high-end konfiguration till ett rimligt pris. Varumärkes Konceptet är baserat på orden pålitlig, unik, värdig att designa och topprestanda. VOGE skal skapa och utveckla den mest ikoniska design, i kombination med att utveckla en av dom mest avancerade motorcyklar.

Vi tillverkar inte bara motorcyklar. Vi skapar passion, jagar frihet och vi ser in i framtiden.

VOGE Scandinavia ansvarar för distributionen i Norge, Sverige, Danmark och Finland. Vårt mål är att VOGE, med hjälp av Loncin-kvaliteten och det långvariga samarbetet med BMW, blir en solid aktör på dessa marknader.

Loncin har under flera år producerat 400cc scooters för BMW. Detta är ett exempel på den höga kvaliteten bakom produkterna. Under 2019 tecknade Loncin också ett avtal med Italienska MV Agusta. Detta avtal kommer att göra det möjligt för Lincon att under dom kommande åren, producera och utveckla en ny 800cc-motor utformad för de avancerade VOGE modellerna.

Om du tycker att detta låter spännande och vill vara med på en spännande resa, skicka oss en kontaktförfrågan för mer information om hur du kan bli en del av VOGE familjen.

Med vänliga hälsningar

VOGE Scandinavia