Om oss

VOGE, er et datterselskap til Loncin Motorbikes.

Å streve etter frihet i alle aspekter er konseptet bak varemerket VOGE. For VOGE er målet å være et varemerke som alltid inspirerer til frihet og passion.

Bak VOGE motorsykler ligger et design som er integrert med elementer av optimisme, frihet og passion. Bølgene i logoen er et symbol på vinden, og den representerer friheten. De tre linjene representerer lek, aggresivitet og friheten i VOGE. Det triangelformede utseendet symboliserer også stabiliteten og den høye kvaliteten som ligger til grunn for varemerket.

VOGE er avansert design, og high-end konfigurasjon til en gunstig pris. Til grunn for konseptet ligger ordene pålitelighet, unik, design med verdighet og den topp ytelse. VOGE skal skape og utvikle det mest ikoniske design, i kombinasjon med å utvikle en av markedets mest avanserte motorsykler.

Vi produserer ikke bare motorsykler. Vi skaper passion, jager frihet, og vi ser inn i fremtiden.

Vårt mål er at VOGE, med hjelp av kvaliteten bak Loncin og det langvarige samarbeidet med BMW, blir en ledende aktør på det norske markedet.

Loncin har under flere år produsert 400cc scootere for BMW. Dette er bare et eksempel av flere der man beviser kvaliteten som ligger til grunn for produktene. I 2019 signerte Loncin også en avtale med Italienske MV Agusta. Denne avtalen gjör det mulig for Lincon å produsere og utvikle en ny 800cc motor de kommende årene. Spesielt egnet for de avanserte VOGE modellene.

Om du synes dette høres spennende ut, og om du vil väre med på en spennende reise sender vi deg gjerne mer informasjon om hvordan du blir en del av VOGE familien. Send oss en forespørsel, så kontakter vi deg.

Med vennlig hilsen.

VOGE Scandinavia

Kontakt oss:

Voge Scandinavia
Lundedalslia 11
3940 Porsgrunn
Norway
Telephone:+47 934 60 666
Mail: post@vogescandinavia.com